Näyttelykausi avautuu yhden koronaperuutuksen vuoksi vasta nyt helmikuun 9. päivä Heta Laitakarin ja Marje Viitalan hienolla yhteisnäyttelyllä. Taiteilijat ovat tavattavissa avauspäivänä klo 16-18. Tervetuloa. Varsinaista avajaistilaisuutta ei järjestetä.

 

 

Uusi työtenkijä

Galleriassa aloittaa helmikuun alusta uusi työntekijä Yuguur Delgermaa (Deegii). Hän aloittaa työkokeilun, joka kestää helmikuun alusta maaliskuun loppuun. Hän on gallerialla arkisin 13-16 välisenä aikana.

 

 

Gallerian nettisivut ja some

Gallerian sivut on uudistettu tauon aikana ja toivomme niiden palvelevan paremmin sekä gallerian asiakkaita että taiteilijoita. Teemme vielä hienosäätöä sivujen kanssa, joten pyydämme kärsivällisyyttä, jos sivuilla on joitain puutteita. Otamme mielellään palautetta vastaan sivuista (pasi.kirkkopelto@makersgallery.fi). Galleria löytyy pian myös Twitteristä.

 

 

Gallerialla on edelleen ilmaista ja turvallista vierailla maski kasvoilla. Gallerialla on tarjolla sekä maskeja että käsidesiä. Noudatamme AVI:n määräämiä kokoontumisrajoituksia edelleen ( max 10 henkilöä kerralla).